Vanzari flote

Roadhill Automotive iti sustine afacerea prin furnizarea de solutii de mobilitate adaptate atat conducatorilor auto, administratorilor de parcuri auto cat si obiectului principal de activitate.

IMM-uri

Indiferent daca faci parte dintr-o firma mica sau mijlocie, vehiculul tau este un instrument principal al afacerii; acesta trebuie sa fie atat fiabil cat si accesibil ca pret. Ford iti poate oferi un plan adaptat nevoilor tale, datorita gamei noastre foarte largi de vehicule, solutiilor de finantare flexibile si serviciilor specifice post-vanzare oferite clientilor.

Roadhill Automotive Vanzari Flote IMM-uri

Parcuri auto mari

Atat gama larga de vehicule pentru pasageri si vehicule comerciale, cat si prezenta pe pietele auto si de servicii la nivel mondial, fac din Ford un brand global: avem o soluție pentru orice parc auto mare, oricare ar fi nevoile tale.

O concentrare constanta pe produse noi ne-a permis sa dezvoltam motoare mai eficiente in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2. Tehnologii noi, accesibile ca pret, au fost proiectate pentru a facilita folosirea flotelor mari si pentru a reduce costul total de intretinere: Conectivitatea SYNC, tehnologiile de evitare a accidentelor si cele de asistare a soferului, Ford Dynamic LED, asistenta la parcare, camerele video pentru vizualizare spate si fata.

Contacteaza-ne pentru o oferta Ford potrivita nevoilor parcului tau auto.

Roadhill Automotive Vanzari Flote Parcuri Auto Mari

Sectorul public

Ford a dezvoltat o experienta solida in sectorul public in cadrul multor piete europene, datorita calitatii ridicate a gamei noastre largi de produse si solutiilor extrem de competitive.

Masini de serviciu

Ca sofer al masinii companiei, vei beneficia de toate avantajele Ford: de la gama noastra larga de vehicule, la tehnologii noi la un pret accesibil si o retea vasta de dealeri Ford.

Roadhill Automotive Vanzari Flote Masini de serviciu

Business Service Club

Ford iti pune la dispozitie programul special Business Service Club (BSC), care este dedicat clientilor de flota si include servicii profesioniste de întreţinere pentru masinile companiei tale, inclusiv interventii de natura mecanica si reparatii ori vopsitorie post-accident.

Roadhill Automotive Vanzari Flote Business Service Club