Ford Tourneo Custom

Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere le poate identifica cu succes. O pictograma de viteza sau un semn de interzicere a depasirii, apare automat pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand detecteaza ca intrii intr-o zona cu o limita noua.

Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata
Sistem inteligent care monitorizeaza permanent ce vehicule se afla in fata masinii

Sistem inteligent care monitorizeaza permanent ce vehicule se afla in fata masinii

Cu ajutorul tehnologiei optionale a tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta iti va incetini vehiculul pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata devine liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. Sistemul de avertizare frontala e o tehnologie care face parte din tempomatul adaptiv si este conceputa pentru a te avertiza in cazul in care te apropii din greseala, prea mult de vehiculul din fata.

Tempomat care se adapteaza automat

Cu ajutorul tehnologiei optionale Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care vrei sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina ta. pentru a mentine o distanta prestabilita. Indata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. Sistemul de avertizare frontala e o tehnologie ce face parte din Tempomatul Adaptiv si este conceputa pentru a te avertiza daca accidental, te apropii prea mult de vehiculul din fata.

Tempomat care se adapteaza automat
Tehnologia care vede ce nu vede soferul

Tehnologia care vede ce nu vede soferul

Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort, utilizeaza senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele ce se pot afla in unghiul mort. Acestia sunt amplasati pe ambele parti ale noului Tourneo Custom si te avertizeaza prin intermediul unei lumini portocalii afisate in oglinda laterala.

Sesizeaza vehiculele pe care le-ai putea rata

Alerta la Intersectarea cu Traficul face parte din Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort. Atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra traficului, Alerta la Intersectarea cu Traficul poate detecta vehicule care se apropie si emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie declanseaza o lumina pe oglinda laterala exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele) si emite o avertizare pe afisajul multifunctional.

Sesizeaza vehiculele pe care le-ai putea rata
Faruri noi, cu aspect caracteristic

Faruri noi, cu aspect caracteristic

Farurile HID genereaza o lumina precisa si intensa. Constructia lor pragmatica include un design ce ii confera noului Tourneo Custom un aspect distinctiv, datorat farurilor de zi cu leduri. In plus, Faza Lunga Anti-Orbire se ajusteaza automat, pentru a nu-i deranja pe ceilalti soferi, iar componenta statica pentru curbe a acestor faruri noi, te ajuta sa vezi mai clar in viraje.

Marsarier mai simplu si mai sigur

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vedere spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Marsarier mai simplu si mai sigur
Suspensie pneumatica spate

Suspensie pneumatica spate

Datorita suspensiei pneumatice spate, sistemul se ajusteaza automat pentru a mentine o garda la sol constanta, indiferent de conditiile de incarcare. Aceasta inseamna ca te vei bucura de o deplasare placuta, indiferent daca esti singur in vehicul, cu pasageri sau daca vehiculul e incarcat la maximum.

Asistenta de Urgenta Ford SYNC

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta ****. In cazul unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta sa efectuezi un apel direct catre Serviciile de Urgenta. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Un aspect extrem de important e faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand tu n-o poti face. 

Asistenta de Urgenta Ford SYNC

Galerie Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom - 0 - undefined
Ford Tourneo Custom - 1 - undefined
Ford Tourneo Custom - 2 - undefined
Ford Tourneo Custom - 3 - undefined
Ford Tourneo Custom - 4 - undefined
Ford Tourneo Custom - 5 - undefined
Ford Tourneo Custom - 6 - undefined
Ford Tourneo Custom - 7 - undefined