Accesorii Ford

Fă un Ford grozav să fie şi mai bun

Poţi personaliza la maximum experienţa trăită la volanul vehiculului tău Ford, cu ajutorul amplei game de accesorii originale. De la scaune pentru copii şi până la detalii de interior din piele, de la ornamente cromate la kituri sport pentru caroserie, catalogul nostru include accesorii pentru toate gusturile.
CELE MAI VÂNDUTE ACCESORII PENTRU AUTOTURISME


Cârlig de remorcare


Poţi fi sigur că remorca sau rulota vor rămâne ferm ataşate la vehiculul tău.


Indiferent că alegi un cârlig de remorcare retractabil, detaşabil sau fix, toate sunt concepute pentru manipulare uşoară şi compatibilitate deplină cu sistemele electrice şi caracteristicile de siguranţă Ford.


Explorează oferta noastră de cârlige

Sistem de transport pentru plafon


Concepute special pentru modelul tău Ford, barele transversale pentru vehicule cu şine pe acoperiş sunt necesare dacă vrei să montezi orice dispozitiv de transport, cum ar fi o cutie-portbagaj sau un suport pentru biciclete.


Explorează oferta noastră de sisteme de transport

Transport


Măreşte cu uşurinţă capacitatea de încărcare a vehiculului tău Ford.


Echipamentul de transport pentru acoperiş şi pentru partea posterioară a vehiculului, cum ar fi cutiile-portbagaj şi suporturile pentru biciclete, pot fi montate sigur şi ferm pe şinele de acoperiş sau pe cârligul de remorcare Ford. Sunt disponibile câteva dimensiuni care să se potrivească nevoilor tale individuale de transport.


Explorează accesoriile pentru transport Ford

Covoraşe


Protejează-ţi mocheta de murdărie şi de uzura folosirii zilnice.


Fabricate din materiale anti-derapante, covoraşele Ford autentice, pentru toate anotimpurile, din velur şi din mochetă sunt realizate pentru siguranţa ta, pentru a evita alunecarea şi interferenţa cu pedalele.


Explorează covoraşele Ford

Jante Ford, din aliaj


Suple, simple sau elegante, alegerea îţi aparţine.


Jantele Ford, din aliaj, completează perfect modelul specific pentru care au fost create. Poţi fi sigur că au fost fabricate la cele mai înalte standarde, din cele mai fine materiale şi au fost supuse unor teste pe termen lung pentru a te menţine în siguranţă la drum.


Explorează jantele Ford, din aliaj

Senzori de parcare


Fac parcarea mai uşoară, în fiecare zi.


Sistemul de control al distanţei de parcare (PDC) poate fi montat pe orice vehicul indiferent dacă este nou sau utilizat. Acesta te ajută să detectezi obstacolele ascunse şi să manevrezi în siguranţă autovehiculul în spaţii înguste.


Explorează senzorii de parcare

Protecţie pentru portbagaj


Protejează portbagajul maşinii tale Ford de murdarie.


În timp ce o parte este din mochetş velur, cealaltă parte a covorului pentru podeaua compartimentului de marfă are o suprafaţă anti-derapantă, din cauciuc. Protecţiile pentru portbagaj Ford, cu margini ridicate, sunt fabricate din material cauciucat. Ambele sunt uşor de scos şi curăţat.


Explorează protecţiile Ford pentru portbagaj

Accesorii pentru susţinerea bagajelor


Ţineţi bagajele în siguranţă.


Accesoriile şi plasele de ancorare a mărfii de la Ford sunt concepute şi testate pentru a se potrivi perfect şi a rămâne pe loc, ţinând marfa la locul ei chiar şi în cazul frânărilor foarte bruste. Sunt testate să îi proptejeze pe pasageri conform ISO 27955. Accesoriile şi plasele de susţinere a bagajelor de la Ford sunt concepute şi testate pentru a se potrivi perfect şi a rămâne pe loc, ţinând bagalul la locul lui chiar şi în cazul frânărilor foarte bruşte.


Explorează accesoriile Ford pentru susţinerea bagajelor

Protecţie exterioară


De ce să nu îţi protejezi ceva mai mult maşina?


Apărătorile din spate contra noroiului ajută la protejarea caroseriei vehiculului de bălţi şi de pietre. Plăcile de protecţie pentru bara din spate combină protecţia cu un design elegant, iar foliile oferă protecţie fără a compromite aspectul vehiculului tău.


Explorează accesoriile de protecţie din exterior

Linie stilistică


Elemente de tuning autentice Ford.


Spoilerele pentru spate şi acoperiş se potrivesc ca o mănuşă pe designul vehiculului tău Ford şi au trecut prin teste aspre care depăşesc chiar şi cerinţele legii. Protecţiile pentru praguri, lustruite, din oţel inoxidabil arată superb şi protejează eficient de zgârieturi marginile pragurilor maşinii tale Ford.


Explorează componentele de tuning Ford


CELE MAI VÂNDUTE ACCESORII PENTRU VEHICULE COMERCIALE


Cârlig de remorcare


Profită la maximum de capacitatea de remorcare a Fordului tău şi păstrează-ţi încărcătura bine ancorată. Seturile electrice corespunzătoare sunt concepute pentru compatibilitate maximă şi integrare cu sistemele electrice ale maşinii tale Ford.


Explorează cârligele de remorcare

Portbagaj de acoperiş


Portabajul de acoperiş şi barele transversale sunt esenţiale pentru utilizarea echipamentului pentru acoperiş. Există diferite posibilităţi de instalare a sistemelor de transport pentru ceea ce doreşti să transporţi.


Explorează şinele pentru acoperiş

Transport pe acoperiş


Utilizează eficient capacitatea de transport a acoperişului tău. Numeroase componente sunt pregătite pentru transport de uz intens pe acoperiş, cum ar fi suporturile pentru scări, carcasele de conducte şi curelele de tensionare – toate acestea potrivindu-se perfect la maşina ta Ford.


Explorează accesoriile pentru transportul pe acoperiş

Transport în interior


De ce să nu-ţi laşi Fordul să ducă greul? Gama noastră variată de accesorii este menită să-ţi păstreze şi să-ţi protejeze încărcătura sigur şi uşor în interiorul compartimentului de încărcare. Asigură-ţi încărcătura valoroasă cu un portbagaj interior, un separator pentru spaţiul de încărcare, un sistem de rafturi deasupra capului sau o podea din lemn de esenţă tare, cu un strat anti-alunecare.


Explorează soluţiile de transport în interior

Scară spate


Fă-ţi viaţa mai uşoară atunci când încarci şi descarci încărcătura. Urci pe scară şi ajungi în mod convenabil la încărcăturile de pe acoperiş.


Explorează scările pentru spate

Covoraşe


Covoraşele pentru toate anotimpurile şi mocheta sunt adaptate perfect la maşina ta Ford şi protejează împotriva murdăriei şi umezelii. Montate sigur, direct pe podeaua vehiculului, covoraşele nu pot aluneca şi nu interferează cu pedalele.


Explorează covoraşele Ford

Jante din aliaj


Schimbă aspectul maşinii tale Ford cu un set de jante din aliaj.


Toate au fost concepute pentru a completa aspectul oricărui Ford pe care îl conduci. Acestea sunt fabricate din cele mai bune materiale, rezistente la coroziune şi astfel pot fi folosite în siguranţă ca roţi de iarnă.


Explorează jantele din aliaj


Vehiculul tău trebuie să fie original, cum esti şi tu. Personalizează-ţi maşina cu ajutorul gamei extinse de accesorii de înaltă calitate, care se potrivesc cu personalitatea ta şi cu stilul tău de viaţă. Toate accesoriile noastre sunt adaptate perfect la modelul tău Ford. Pentru a asigura cea mai înaltă performanţă şi siguranţă, acestea sunt fabricate şi testate la standarde Ford.


Catalog Accesorii Ford


Transformă un Ford bun într-unul minunat


Indiferent dacă sunteţi în căutarea unui anumit articol de stil, doriţi să vă protejaţi maşina sau căutaţi să faceţi condusul mai uşor şi mai plăcut – puteţi să aflaţi mai multe despre gama extinsă de accesorii Ford cu doar câteva clicuri.


Explorează Accesoriile Ford

Piese Ford Performance


Timp de peste 100 de ani, Ford a fost implicat activ, la cel mai înalt nivel, în domeniul tehnicii automobilistice, cu o tradiţie amplă şi plină de succese în numeroase categorii de sporturi cu motor. Ford GT, Ford Mustang şi modelele RS şi ST au reprezentat, întotdeauna, întruchiparea unui palmares impresionant în domeniul motorsport. Acum, Ford le ofera entuziaştilor şi celor care conduc aceste modele legendare în Europa un portofoliu amplu de produse. Dezvoltate în colaborare cu specialişti de renume şi supuse tuturor testelor de conformitate impuse de criteriile de calitate Ford, aceste produse poartă garanţia de calitate Ford Performance.


Explorează piesele Ford Performance


ga('create', 'UA-62529825-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');