Accesorii Ford

Un vehicul Ford exact pe gustul tău

Poţi personaliza la maximum experienţa trăită la volanul vehiculului tău Ford, cu ajutorul amplei game de accesorii originale. De la scaune pentru copii şi până la detalii de interior din piele, de la ornamente cromate la kituri sport pentru caroserie, catalogul nostru include accesorii pentru toate gusturile.

Accesorii online

Toate accesoriile într-un singur loc
Adaugă o notă personală maşinii tale Ford, cu ajutorul gamei noastre ample de accesorii de calitate.
Focus
Praguri
Bucură-te de un Ford plin de stil. Poţi alege dintr-o gamă largă de praguri decorative, de înaltă calitate, pentru aproape toate modelele Ford. Iar dacă vrei ceva deosebit, poţi alege, chiar, praguri cu iluminare în tonuri de albastru ori de roşu.

Focus
Pachetul ornamental Sport
Vehiculul tău Ford a fost stilizat şi construit cu atenţie, pentru a putea fi sigur că drumul tău prin viaţă este atât inspirit, cât şi relaxat. Alegând din gama noastră de accesorii, îţi poţi duce maşina cu încă un pas în direcţia dinamismului, individualităţii – în direcţia caracteristică ţie. Un exemplu în acest sens îl constituie kiturile de caroserie tip sport, proiectate şi testate pentru a se potrivi perfect cu maşina ta şi cu stilul tău de viaţă.

Portbagaj Thule
Bare transversale şi portbagaje de acoperiş Thule®
Sistemul de bare transversal Ford este esenţial pentru instalarea echipamentelor pentru acoperiş. Sistemul permite instalarea unei mari varietăţi de echipamente pentru transport, adaptabile nevoilor fiecăruia. Îţi punem la dispoziţie, de asemenea, o gamă amplă de echipamente Thule® pentru transportarea materialelor pe acoperiş – cum ar fi cutiile de transport, suporturile pentru skiuri sau bicicletă.

Jante de aliaj
Jante din aliaj
Modifică aspectul maşinii tale Ford, alegând din gama noastră de jante din aliaj. Discrete, solide sau elegante – indiferent de tipul pe care îl preferi, poţi fi sigur că au fost realizate cu respectarea celor mai înalte standarde, din cele mai bune materiale şi că au trecut teste minuţioase, de lungă durată, pentru ca tu să fii în deplină siguranţă pe şosea. Şi, cum fiecare jantă este testată cu raze X, poţi fi sigur că jantele tale sunt la fel de bune pe cât arată.

Trusa
Pachetul de siguranţă Ford Premium
Pachetul nostru de siguranţă Ford Premium conţine toate lucrurile de care ai putea avea nevoie, în caz de pană ori de rănire uşoară. Printre echipamentele de siguranţă Ford se numără, de exemplu, un set complet de prim-ajutor, o folie termoizolantă şi multe altele. În plus, pachetul de siguranţă este dotat cu fâşii din Velcro®, care îl fixează în portbagaj sau în habitaclu.

ClimAir
Apărătoare de vânt ClimAir®
Pregăteşte-ţi maşina pentru vară, cu accesoriile de sezon. Apărătoarele de vânt ClimAir® împiedică toate gâzele să îţi mai murdărească parbrizul şi curentul să îţi mai răvăşească lucrurile din maşină. Cu apărătoarele de vânt ClimAir® scapi de o mulţime de murdarie şi de neplăceri.

Lada frigorifică Waeco
Cutiile frigorifice Waeco®
Gama de cutii frigorifice Waeco®, practice şi elegante, fac din picnicuri o indeletnicire mult mai simplă şi mai plăcută. Nu mai e nevoie de gheaţă ori de capsule frigorifice – cutiile se alimentează direct de la prize ori bricheta maşinii. Cutia din imagine este dotată şi cu sistem de prindere ISOFIX, pentru un plus de siguranţă.

Parasolar ClimAir
Parasolare ClimAir®
Parasolarele reduc nivelul radiaţiilor solare şi pot fi folosite şi cu geamurile deschise. În acelaşi timp, conferă maşinii un aspect distinctiv, de geam fumuriu. Iar sistemul de prindere este extrem de facil de amplasat, nefiind nevoie de niciun fel de găuri sau amenajări suplimentare.

Scaun copil
Scaune pentru copii
Din momentul în care s-a impus, prin lege, folosirea scaunelor pentru copii, standardele pentru acest tip de accesorii au devenit din ce în ce mai stringente. Gama noastră include scaune pentru copii de toate taliile, mergând până la 36 de kilograme; toate scaunele sunt testate şi aprobate conform normelor ECE 44/04. Scaunele Britax-Römer® sunt prevăzute cu sistem de fixare ISOFIX, aducând un plus de siguranţă.

Sistem de navigatie
Sistem integrat de navigaţie prin satelit
MirrorNavi este un fantastic nou sistem de navigaţie, care înlocuieşte oglinda retrovizoare tradiţională cu un ansamblu care include un sistem GPS Garmin® Nüvi 2250, cu ecran tactil; astfel, te poţi orienta şi păstra, în acelaşi timp, ochii la drum.

Acest website prezintă atât accesorii de origine Ford, cât şi accesorii atent selecţionate ale unor producători de prestigiu, agreaţi de Ford. Garanţia accesoriilor comercializate de producătorii agreaţi, este oferită de producătorul respectiv, în acord cu legislaţia în vigoare. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.